Verbind met Beyond Chrysant

Alles is familie

In onze kassen ontmoet je een mix aan leeftijden, type mensen en culturen. Zoals in elke familieheeft iedereen zijn eigen taak in het runnen van ons huishouden. En bieden we eerlijke kansen ophet ontdekken van talenten en het ontplooien van iemands krachten. We kijken daarbij niet alleen naar iemands kennis, maar vooral naar het bloed dat door de aderen stroomt. Daar moet de liefde voor het vak in zitten.

Wouter Duijvesteijn

Wouter

Alles zo efficiënt mogelijk te laten draaien en het iedereen bij Beyond naar de zin te maken zodat ze plezier hebben in wat ze doen. Dat is wat ik leuk vind. Ik vind het prachtig om werknemers te helpen het beste uit zichzelf te halen. Dat is dan ook één van mijn mijn grootste uitdagingen in het ondernemerschap. Want alleen als ons team maximaal presteert, kunnen we tot een fantastisch eindresultaat komen.

“ Ik zorg ervoor dat iedereen meer dan tevreden is met Beyond ”

Ik ben een mensenmens en hou ervan om met andere mensen te werken. Ook met onze klanten: altijd dat stukje verder voor ze, daar ga ik voor. Zodat iedereen meer dan tevreden is met Beyond!

De tijd die ik niet in de kas aanwezig ben, spendeer ik aan mijn andere passies. Ik ben vader van vier jongens, sport graag en houd ervan een biertje te drinken met mijn vrienden.

+31 (0)6 48 08 84 40

wouter@beyondchrysant.nl
Martijn Duijvesteijn

Martijn

Ik bewaak de schoonheid van onze bloemen. En dat doe ik door ze op mijn allerbest te verzorgen. Ik houd tijdens het groeiproces elke dag een scherp oogje in het zeil. Het is daarbij wel handig dat ik naast onze kas in Hoek van Holland woon waarbij ik uitzicht heb over de akkers. De teelt laat ik verder zo efficiënt en goed mogelijk verlopen. Elk onderdeel heeft namelijk invloed op het eindresultaat. En die moet op zijn mooist zijn. 

“ Ik houd tijdens het groeiproces elke dag een scherp oogje in het zeil. ”

Nog mooier zijn mijn drie prachtige dochters en vrouw waar ik mijn vrije tijd graag mee doorbreng. En als ik even wat voor mezelf wil doen, sport ik graag. Zo geef ik mijn gezin, mijzelf en mijn bloemetjes precies de aandacht die zij nodig hebben. 

+31 (0)6 14 78 00 96

martijn@beyondchrysant.nl

MEER WETEN?

Vul onderstaande in en wij nemen contact met u op!