Verbind met Beyond Chrysant

Ontdek Beyond.

SCHOONHEID KOMT NIET VAN EEN VREEMDE.


Teler sinds 1938

80 jaar vakkennis in één familie. Dat is Beyond. Wij groeiden op in de kas en mochten jarenlang wortelen op vaders grond. Aan de kennis en ambacht van onze voorouders, hebben we eigen innovatie toegevoegd. Zo maken we samen met onze familie aan werknemers een nog sterker nageslacht chrysanten.

Wouter Duijvesteijn

Wouter Duijvesteijn

Alles zo efficiënt mogelijk te laten draaien en het iedereen bij Beyond naar de zin te maken zodat ze plezier hebben in wat ze doen. Dat is wat ik leuk vind. Ik vind het prachtig om werknemers te helpen het beste uit zichzelf te halen. Dat is dan ook één van mijn mijn grootste uitdagingen in het ondernemerschap. Want alleen als ons team maximaal presteert, kunnen we tot een fantastisch eindresultaat komen.

“ Ik zorg ervoor dat iedereen meer dan tevreden is met Beyond ”

Ik ben een mensenmens en hou ervan om met andere mensen te werken. Ook met onze klanten: altijd dat stukje verder voor ze, daar ga ik voor. Zodat iedereen meer dan tevreden is met Beyond!

De tijd die ik niet in de kas aanwezig ben, spendeer ik aan mijn andere passies. Ik ben vader van drie jongens, sport graag en houd ervan een biertje te drinken met mijn vrienden.

+31 (0)6 48 08 84 40

wouter@beyondchrysant.nl
Martijn Duijvesteijn

Martijn Duijvesteijn

Ik bewaak de schoonheid van onze bloemen. En dat doe ik door ze op mijn allerbest te verzorgen. Ik houd tijdens het groeiproces elke dag een scherp oogje in het zeil. Het is daarbij wel handig dat ik naast onze kas in Hoek van Holland woon waarbij ik uitzicht heb over de akkers. De teelt laat ik verder zo efficiënt en goed mogelijk verlopen. Elk onderdeel heeft namelijk invloed op het eindresultaat. En die moet op zijn mooist zijn. 

“ Ik houd tijdens het groeiproces elke dag een scherp oogje in het zeil. ”

Nog mooier zijn mijn twee prachtige dochters en vrouw waar ik mijn vrije tijd graag mee doorbreng. En als ik even wat voor mezelf wil doen, sport ik graag. Zo geef ik mijn gezin, mijzelf en mijn bloemetjes precies de aandacht die zij nodig hebben. 

+31 (0)6 14 78 00 96

martijn@beyondchrysant.nl
Paul van Kester - in memoriam

Paul van Kester~ IN MEMORIAM ~

21 februari 2017

Veel te vroeg en veel te jong is onze oom en compagnon, Paul van Kester, op 52-jarige leeftijd overleden.

Paul is de grondlegger van de basis teeltprincipes van Beyond. Een gedreven visionair met een enorme liefde voor de chrysantenteelt. Kweken was zijn levensdoel. Hij zag daarbij ook altijd het grotere plaatje voor zich. Zo bedacht hij hoe we de kwaliteit en het rendement in de kassen konden verhogen door een andere inrichting op ras en assortiment. En was hij de eerste chrysantenkweker die succesvol een geïntegreerd gewasbeschermingssysteem ontwikkelde.

Paul wist precies wat gedaan moest worden. Hij had oog voor de kleinste details die zorgden voor perfectie. Sinds de aankondiging van zijn ziekte leerde hij ons op eigen benen staan. Alle toewijding, liefde en kennis voor de chrysantenteelt heeft hij nagelaten. De laatste maanden keek hij dan ook met goedkeurende blik en een bakkie in de hand vanaf de zijlijn. Paul was niet alleen een verrijking in ons leven, maar ook in die van de chrysantenteelt.

Wij dragen Paul voor altijd in ons hart en in ons bedrijf.

Team Beyond

MEER WETEN?

Vul onderstaande in en wij nemen contact met u op!