Verbind met Beyond Chrysant

Ketengarantie Beyond.

WIJ GAAN BEYOND VERWACHTINGEN.


Bij Beyond kijken we altijd verder. Wij geloven namelijk dat telen altijd beter kan. En anders. We streven naar een optimaal groeiproces om mooiere bloemen te kweken. Zo weten we altijd zeker dan onze chrysanten niets te kort komen. Zo doen we dat.

Stevige wortels

Voor onze chrysanten doen wij alles. Om er zeker van te zijn dat onze wortels van goede huize komen, stellen we onze eigen potgrond samen. Dat zorgt ervoor dat onze bloemen stevig in de grond staan en bovendien tegen een stootje kunnen.

Stevige wortels
Stevige wortels

Lekker eigenwijs

We maken als één van de weinige telers onze eigen stekjes. Dat doen we 100% home made en met de nodige aandacht en verzorging. Zo vertroetelen we ze op momenten dat ze het nodig hebben.

stek machine
Stek

Zonnetje in huis

We geven onze chrysanten net dat beetje extra benodigd licht om uit te groeien tot prachtexemplaren. Door ze direct na het plukken terug te koelen, blijven ze dagenlang goed op de vaas staan.

Chrysant
Chrysant

Handwerk

Al onze takken worden met de hand geplukt, gesorteerd en verschillende keren uitgebreid gecontroleerd. Zo weten we zeker dat alleen het beste de deur uitgaat. Precies zoals we ze bedoeld hebben groot te brengen.

handwerk
handwerk

Dol op kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom controleren we onze chrysanten tijdens de groei, het plukken, verpakken én verzenden. We hebben zelfs twee eigen kwaliteitscontroleurs in dienst die hier elke dag streng op toezien, thuis en op de veiling.

kwaliteit
kwaliteit

Maatwerk

We hebben veel contact met onze klanten en laten onze werkwijze graag aan hen zien; iedereen is welkom. Maar we denken ook graag met ze mee. Bijvoorbeeld door sneller te leveren of door ieder gewenste verpakking mogelijk te maken.

Maatwerk
Maatwerk

Super cool

Na het plukken koelen we onze chrysanten zo snel mogelijk. Dit doen we zodat de chrysant tijdelijk stopt met groeien. Op deze manier staan ze veel verser op vaas. We noemen dit de Beyond chain guarantee.

koelen
Koelen

Vers bezorgd

We bezorgen de bloemen gekoeld. Onder deze condities blijft de chrysant het mooist. Eenmaal geleverd volgt de laatste kwaliteitscontrole van bloem en locatie. Zodat we zeker weten dat onze chrysanten een goed en lang thuis krijgen.

vers bezorgd
vers bezorgd