Verbind met Beyond Chrysant

Ambachtelijk én met behulp van innovatieve technieken; we hebben alle elementen voor de perfecte formule in huis: de beste mensen, een perfect teeltproces, stevige soorten, een toplocatie en optimaal transport. Wij noemen het genius growing.

genius growing

We maken onze eigen stekjes en potgrond. Zo weten we zeker dat onze plantjes de juiste voedingsstoffen meekrijgen om groter te worden en lang op vaas te staan. We garanderen dan ook 5 op 5 perfecte stelen.

stek machine

strong roots

We gebruiken rassen waar je van op aan kunt. Daarom werken wij uitsluitend met de Baltica, Baltica Yellow en Zembla. De eerste 12 dagen van hun leven groeien ze in speciale omstandigheden op waarbij ze nét dat beetje extra aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Chrysant

perfect location

Onze kas staat op vruchtbare kleigrond in Hoek van Holland, dichtbij de Rotterdamse haven en verschillende internationale vliegvelden. Hierdoor maken we de keten van de kas naar de eindgebruiker zo efficiënt mogelijk.

Chrysant

great people

In onze kassen werken mensen met passie voor het vak. Elke dag voeren zij handmatige kwaliteitscontroles uit van blad tot knop en van folie tot transportdoos.

Chrysant

smart transport

We transporteren onze bloemen kleiner en gekoeld. Door ze na het plukken direct terug te koelen, stoppen ze namelijk even met groeien en raken ze minder beschadigd tijdens het transport. Ze hebben na transport alleen wat water nodig om opnieuw op te bloeien.

Chrysant

lovely clients

Bij Beyond werken we samen met de fijnste bloemisten. Zij zijn de reden dat we onszelf elke dag willen overtreffen. We inspireren elkaar nog meer uit chrysanten te halen. Zodat we niet vergeten wat voor prachtige bloemen het zijn.

Chrysant florist

The perfect formula

5=5 goede stelen door onze elementen

  • Sterke wortels
  • Beste teeltproces
  • De beste mensen
  • Toplocatie
  • Slim transport
  • De fijnste bloemisten
100% perfects stems